Polterabend i København med argentinsk tango.

Smag på argentinsk tango til jeres polterabend-event.

Et polterabend København arrangement kan foregå hos Tangoteket på vesterbro, eller vi kan komme ud til jer.

Priserne starter fra kun 1200,- alt efter antal deltagere og lokale.

Danseundervisning i argentinsk tango til jeres polterabend er en sjov og nærværende måde at være sammen på. Det kan sagtens være samme køn der danser sammen, og man kan også mødes med det modsatte køn og danse sammen. Vi underviser fortrinsvis til polterabends i København, men er mobile.

Intenst, nærværende og ikke seksuel.

En polterabend med argentinsk tango er en intens og nærværende oplevelse hvor alle aldre kan være med, det kræver ingen forudsætninger, specielt tøj eller remedier. De fleste synes en polterabend hvor alle er engagerede om en fælles aktivitet, og det ikke kun er gommen eller bruden der er igang, er sjovest.

Du vil opleve nærværet i dansen og hvad det er der gør kommunikationen parret i mellem klar og tydelig. Det er intenst at danse argentinsk tango, men det er ikke en seksuel dans, og i vil danse i åben stil, dvs. at der er luft i mellem dig og din partner.

Vi kan være 1 eller 2 undervisere, er vi 2 så får i et tangoshow med i pakken. Og vi har både mandlige og kvindelige instruktører der kan undervise alene.

Her kan du se en video hvor Sigrid & Kim danser til en tangogudstjeneste i sundskirken på amager. Se video med Sigrid & Kim

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et tilbud eller lave en aftale.

Skriv til os ang. polterabend-arrangement her.