Kim Dannevang Matzen
Kim Dannevang MatzenIndehaver af Tangoteket, Tango-DJ og underviser
Kendetegnes som en spændende og unik danser, pga. sin musikalitet og sit stilsikre udtryk. Bruger sin kropsbevidsthed og erfaring fra mange års træning i Japansk kampsport. Kim er uddannet bassist fra det rytmiske musikkonservatorium, og leger i dansen med rytmik og improvisation samt afstemthed i bevægelsen efter musikkens klanglige modus. Vigtigste nøgleord for Kim i dansen: Indlevelse, Musikalitet, Nærvær, Dynamik, Kontrast. identitet og roller. Har lært tangoen af nogle af verdens allerbedste dansere. Et lille udpluk nævnes her: Horatio Godoy, Karina Colmeiro, Sigrid Van Tilburgh, Yanick Wyler, Euginia Parilla, Pablo Villarraza, Ariadna Naviera & Fernando Sanches. Diego Rimer & Maria Belen osv. Vi arbejder med kommunikation, sociale og interpersonelle kompetencer, kontakt, musikalitet, bevægelseskvalitet, og improvisation med afsæt i konkrete trinmønstre. Ved hjælp af nogle simple strukturer vil vi give jer nogle byggesten, hvormed i kan sammensætte og variere jeres egen tango.

Mød vores virkelig dygtige undervisere og medarbejdere

Marie Domange Jordô
Marie Domange JordôUnderviser og tangoDJ
Marie er en elegant og ultra-musikalsk danser der elsker den tætte kontakt og det legende udtryk. Hun har danset siden 2005, hvorefter tangoen har taget en stor plads i hendes liv. Hendes fascination og kærlighed til tangoen bunder i dansens mange facetter. Den kan være dyb og alvorlig den ene stund, og legende og glad den næste. Men intet af det er muligt uden et åbent sind og god kontakt til ens dansepartner og til musikken.

I sin undervisning fokuserer hun på at undervise i en god fundamental grundteknik og trin der senere kan bruges som byggeklodser til at skabe unikke danse. Med fokus på kommunikation og kvalitet i bevægelsen, frem for svære trinkombinationer. Men tango er ikke kun trin. Hendes baggrund som klassisk amatørmusiker gør at hun brænder for at dele tangoens musikalske univers med sine elever, og formidle hvordan man kan tage musikkens mange lag med i sin dans.

Marie er også tango-dj med et repertoire der rummer en stor brede, og er ikke bange for at krydre sine tangoaftener med andet end klassisk tangomusik. Hun går dog aldrig på kompromis med at det skal være dansemusik. Kan hun ikke danse til et nummer alene i stuen, så kommer det ikke med. At bygge en naturlig dynamik op i hver tanda, og i løbet af aftenen, er noget hun sætter stor vægt på.

Camila Marietta Viancos Holst
Camila Marietta Viancos Holst Tangounderviser
Camila, halvt chilensk og halvt dansk modtog hendes første rigtige tangolektion i 2003. Inden da var hun allerede forelsket i musikken og kulturen, og blev introduceret til denne gennem hendes far, der dansede og spillede musikken i hjemmet.
Med den ene fod plantet i musikkens verden, som sangerinde og den anden i bevægelsesformer, har Camila en dybdegående og bred erfaring med dans og undervisning.

Hun underviser i både yoga, pilates, salsa og 5 Element Form, og lader sig inspirere af teknikker fra disse bevægelsesformer i sin tango, hvor hun har et særligt fokus på partnerkontakt, musikalitet og kropsbevidsthed.

Camila er passioneret for at undervise og videregive hendes erfaringer. Hun opdaterer løbende sine kompetencer idet hun modtager undervisning i ind- og udland, samt træningssessions blandt andet i Tangokompaniet i Malmø, hvor hun er fast tilknyttet som underviser.

Udover at arbejde med dans og bevægelse i firmaet weareLibra, er hun frontfigur ’Suwalskis Latin Quarter og laver workshops i musikforståelse for salsadansere med livemusikere. Camila har desuden en bachelor i arkitektur.

Ekaterina Savova
Ekaterina SavovaTangounderviser
Ekaterina kommer fra Bulgarien og udover tangounderviser er hun også smykkedesigner. Hun har danset argentinsk tango siden 1998 og fra dengang til nu, er tango blevet en stor del af hendes identitet.

Det vigtigste for Ekaterina i dansen er abrazoen, kontakten og energien, der opstår mellem de to dansende og ikke mindst musikken.

Ekaterina kan godt lide at variere mellem tæt og åben still og i det hele taget at danse med forskellige dansepartnere da alle dansere er unikke.

Ekaterina nyder at undervise i argentinsk tango da på denne måde kan hun videregive sin store kærlighed til dansen. Hun sætter meget fokus på kvindeteknikken i dansen og på kontakten i abrazoen i hendes undervisning.