Om os 2017-12-11T13:29:15+00:00
Kim Dannevang Matzen
Kim Dannevang MatzenIndehaver af Tangoteket, Tango-DJ og underviser
Kendetegnes som en spændende og unik danser, pga. sin musikalitet og sit stilsikre udtryk. Bruger sin kropsbevidsthed og erfaring fra mange års træning i Japansk kampsport. Kim er uddannet bassist fra det rytmiske musikkonservatorium, og leger i dansen med rytmik og improvisation samt afstemthed i bevægelsen efter musikkens klanglige modus. Vigtigste nøgleord for Kim i dansen: Indlevelse, Musikalitet, Nærvær, Dynamik, Kontrast. identitet og roller. Har lært tangoen af nogle af verdens allerbedste dansere. Et lille udpluk nævnes her: Horatio Godoy, Karina Colmeiro, Sigrid Van Tilburgh, Yanick Wyler, Euginia Parilla, Pablo Villarraza, Ariadna Naviera & Fernando Sanches. Diego Rimer & Maria Belen osv. Vi arbejder med kommunikation, sociale og interpersonelle kompetencer, kontakt, musikalitet, bevægelseskvalitet, og improvisation med afsæt i konkrete trinmønstre. Ved hjælp af nogle simple strukturer vil vi give jer nogle byggesten, hvormed i kan sammensætte og variere jeres egen tango.

Mød vores virkelig dygtige undervisere og medarbejdere

Ekaterina Savova
Ekaterina SavovaTangounderviser
Ekaterina kommer fra Bulgarien og udover tangounderviser er hun også smykkedesigner. Hun har danset argentinsk tango siden 1998 og fra dengang til nu, er tango blevet en stor del af hendes identitet.

Det vigtigste for Ekaterina i dansen er abrazoen, kontakten og energien, der opstår mellem de to dansende og ikke mindst musikken.

Ekaterina kan godt lide at variere mellem tæt og åben still og i det hele taget at danse med forskellige dansepartnere da alle dansere er unikke.

Ekaterina nyder at undervise i argentinsk tango da på denne måde kan hun videregive sin store kærlighed til dansen. Hun sætter meget fokus på kvindeteknikken i dansen og på kontakten i abrazoen i hendes undervisning.

Camila Marietta Viancos Holst
Camila Marietta Viancos Holst Tangounderviser
Camila, halvt chilensk og halvt dansk modtog hendes første rigtige tangolektion i 2003. Inden da var hun allerede forelsket i musikken og kulturen, og blev introduceret til denne gennem hendes far der, dansede og spillede musikken i hjemmet.
Med den ene fod plantet i musikkens verden, som sangerinde og den anden i bevægelsesformer, har Camila en dybdegående og bred erfaring med dans og undervisning.

Hun underviser i både yoga, pilates, salsa og 5 Element Form, og lader sig inspirere af teknikker fra disse bevægelsesformer i sin tango, hvor hun har et særligt fokus på partnerkontakt, musikalitet og kropsbevidsthed.

Camila er passioneret for at undervise og videregive hendes erfaringer. Hun opdaterer løbende sine kompetencer idet hun modtager undervisning i ind- og udland, samt træningssessions blandt andet i Tangokompaniet i Malmø, hvor hun er fast tilknyttet som underviser.

Udover at arbejde med dans og bevægelse i firmaet weareLibra, er hun frontfigur ’Suwalskis Latin Quarter og laver workshops i musikforståelse for salsadansere med livemusikere. Camila har en bachelor i arkitektur.

Marie Domange Jörda
Marie Domange JördaUnderviser og milongavært
Underviser og tango DJ
Marie er en elegant og ultra musikalsk danser der elsker den tætte kontakt og det legende udtryk.

Niklas Levin
Niklas LevinTangounderviser
Niklas er uddannet på Skolen for Moderne Dans (2001-2005). Har desuden beskæftiget sig indgående med Kontakt Improvisation og trækker på elementer fra dette i tangoundervisningen. Han er meget glad for den meget store spændvidde i tango og muligheden for at danse og socialisere på tværs af alder, danseniveau til en bred vifte af musikalske udtryk. Er ligeledes glad for den mulighed tangoen giver for at være tæt på andre mennesker og improvisere sammen på basis af nogle meget veldefinerede regelsæt, der netop gør det muligt at slappe af og udveksle så frit som muligt kropsligt og musikalsk. Tangoen skaber en ramme, hvor man kan danse sig igennem så forskellige stemninger og følelser som alvor, lidenskab, intimitet og leg – for bare at vælge nogle få eksempler. Jo større overskud man har rent teknisk og kan forholde sig til tangoens spilleregler og nogle gange komplekse sociale kodeks, jo større frihed har man til at udforske dette. Og deri ligger en stor del af tangoens dynamik – vekselvirkningen (eller samspillet) imellem regler og teknik på den ene side og det de mere følelsesmæssige aspekter og frie udtryk på den anden side. I undervisningen prøver jeg at gå grundigt til værks og give folk en forståelse for hvordan de bevæger sig videre rent teknisk samtidig med at det også gerne må legende og sjovt at lære.
Sigrid Vibe Djernæs
Sigrid Vibe DjernæsTangounderviser
Underviser hos Tangoteket. Hun er en elegant danser med en god grounding og et skarpt fokus. Hun danser med stor tilstedeværelse og er dynamisk i sit udtryk. Hun har fokus på den aktive følgerrolle og de legende elementer i dansen. p.t. holder Sigrid orlov.

Se Sigrid & Kim danse her